MVO-Leontien

Wat hebben Fitál Vakanties en Leontien Zijlaard-van Moorsel met elkaar gemeen?

Dat is het promoten van Lekker Gezond Bezig zijn... Fitál doet dat met de verkoop van actieve vakanties, Leontien met de Ladies Ride (de gezelligste fietstocht voor vrouwen in Nederland) en daarnaast natuurlijk met het organiseren van talrijke activiteiten op het gebied van welzijn en gezondheid. De website Leontien.nl is een platform voor gezond en actief bezig zijn.

De afgelopen jaren hebben Fitál Vakanties en Leontien een prettige en succesvolle samenwerking ontwikkeld en zult u ook in 2015 Leontien weer regelmatig kunnen tegenkomen op evenementen waarbij Fitál aanwezig is. Op onze website vindt u hierover altijd de meest actuele informatie.

Maar ook het ondersteunen van goede doelen is bij Fitál een onderdeel van de bedrijfsvoering dat als vanzelfsprekend aansluit bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, wat Fitál ook tot haar verantwoordelijkheden ziet. Eén van die goede doelen is de Leontien Foundation een stichting die projecten op het gebied van eetstoornissen ondersteunt.

Waar Leontien en Fitál elkaar nog meer ontmoeten is de webshop! Een actieve vakantie begint vanzelfsprekend met een goede voorbereiding. Kijk daarom eens in de website van Fitál die ondersteund wordt door Leontien.nl naast fietskaarten vindt u hier, fiets- en loopkleding, schoenen en accessoires.

Voor meer informatie klik naar:
www.leontien.nl/ladiesride
www.leontienfoundation.nl